Sorin Colceag, strigăt de disperare după eșecul la scor al lui Dinamo: „Du-te acasă, dacă n-ai chef să muncești! Ce ar face un doctor care trebuie să te opereze?”

acum 4 saptamâni 17

Sorin Colceag nu i-a iertat pe jucătorii lui Dinamo după eșecul clar cu Universitatea Craiova, scor 0-5. Antrenorul „câinilor” a lăsat de înțeles că fotbaliștii n-au avut determinare.

Tehnicianul știe cum s-a ajuns la o nouă înfrângere rușinoasă și a făcut o comparație în care i-a inclus pe medici și bucătari.

Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, în condițiile în care a pierdut recent cu 0-6 în fața rivalei FCSB.

Sorin Colceag pune tunurile pe jucătorii lui Dinamo: „Ce ar face un doctor care trebuie să te opereze?”

Sorin Colceag n-a digerat prea ușor înfrângerea din Bănie și a evitat să îl critice pe Deniz Giafer, chiar dacă fundașul a văzut cartonașul roșu după doar un sfert de oră.

„Am pierdut mingile foarte ușor, iar ei au devenit așa foarte periculosi. Giafer este o victimă colaterală, mingea a fost la noi, au fost multe opțiuni. După 1-0, am reușit cumva să echilibrăm jocul, dar ne-au lipsit ultimele detalii, iar micile detalii au făcut o mare diferența. Le-am spus băieților că putem să găsim 1.000 de vinovați și că trebuie să ne uităm la noi. Să strângem rândurile, prea mult arătăm cu degetul.

Păi du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești. Trebuie să vină cineva să te motiveze când joci la Dinamo, să te împingă de la spate? Nu e normal! Ce ar face un doctor care trebuie să te opereze? Sau într-un restaurant să ți se spună că bucătarul nu e motivat? Ne-a lipsit total spiritul. Am dezarmat foarte ușor și asta costă, în orice circumstanță. E momentul să facă un pas în față toată lumea care poate să o ajute pe Dinamo”, a spus Sorin Colceag, după umilința din Bănie.

The post Sorin Colceag, strigăt de disperare după eșecul la scor al lui Dinamo: „Du-te acasă, dacă n-ai chef să muncești! Ce ar face un doctor care trebuie să te opereze?” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul