Suporterii s-au certat cu Gigi Becali pentru el, dar un fost antrenor al lui FCSB nu le dă dreptate în cazul lui Claudiu Keșeru: „Nu cred că este o pierdere!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

acum 1 luna 9

Ilie Stan (54 de ani), fost fotbalist la Steaua București și fost antrenor la FCSB, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre plecarea lui Claudiu Keșeru, atacantul în vârstă de 35 de ani, de la FCSB.

Claudiu Keșeru este un jucător foarte iubit printre suporterii lui FCSB. Excluderea lui din lot, de către patronul Gigi Becali, a provocat un conflict între cele două părți. Acum, Claudiu Keșeru este aproape să semneze cu UTA Arad.

În cele din urmă, Gigi Becali a renunțat la serviciile lui Claudiu Keșeru, considerând că acesta nu mai are cu ce să o ajute pe FCSB.

Suporterii lui FCSB s-au certat cu Gigi Becali pentru el, dar Ilie Stan nu le dă dreptate în cazul lui Claudiu Keșeru

Ilie Stan îi dă dreptate lui Gigi Becali și consideră că FCSB are nevoie de un atacant mai tânăr, care să vină cu un plus de motivație.

„Nu cred că este o pierdere Keșeru. FCSB are nevoie nevoie de un vârf mult mai motivat, mai tânăr, oportunist, cu simțul porții. Ați văzut câte centrări vin din benzi și nu este un vârf care să puncteze în momentele decisive”, a spus Ilie Stan, la ProSport Live.

  • 5 goluri în 19 meciuri a marcat Claudiu Keșeru pentru FCSB în acest sezon al Ligii 1.
  • 1.2 milioane de euro este cota de piață a lui Claudiu Keșeru, potrivit Transfermarkt.

Tot în cadrul emisiunii ProSport Live, Ilie Stan l-a propus la FCSB pe Jefte Betancor, atacantul spaniol în vârstă de 28 de ani al echipei Farul Constanța.

„Jefte este un jucător pe stilul Stelei (n.r. FCSB). Steaua a suferit mult în acest an, pentru că nu a avut un atacant oportunist, să fie tot timpul în fața porții. A fost Keșeru, dar cu foarte multe sincope, așa că au renunțat la el”, a spus Ilie Stan, la ProSport Live.

The post Suporterii s-au certat cu Gigi Becali pentru el, dar un fost antrenor al lui FCSB nu le dă dreptate în cazul lui Claudiu Keșeru: „Nu cred că este o pierdere!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul