Tomozei de la UTA nu se mulțumește cu un punct la Giurgiu și are preferințe în play-out: „Să jucăm cu Iași și Viitorul pentru a evita deplasările lungi”

acum 3 zile 5

Marius Tomozei (30 de ani) a înscris primul său gol în Liga 1 în victoria cu Sepsi, iar acum se pregătește alături de colegii săi pentru partida din deplasare, cu Astra.

În tur, Tomozei a intrat la pauză în cel mai drastic eșec din acest sezon al utiștilor, 0-6.

Marius Tomozei, pus în gardă de Gheorghe și Răduț

Acum e anunțat titular, mai ales că din angrenajul arădenilor lipsește încă Andrei Peteleu (infectat cu COVID). „Am fost puțin obosit după meciul cu Sepsi, dar mă simt bine acum. Îmi doresc să joc cât mai mult, să o fac cât mai bine și să-mi pot ajuta echipa.Ne așteaptă un meci destul de dificil la Astra, cu o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență, care au câștigat campionate, dar mergem să câștigăm punctele. Știu că voi avea adversari în zona mea de teren, atât Răduț cât și Vali Gheorghe sunt jucători buni, cu viteză, cu o tehnică bună, dar voi încerca să îmi fac treaba cât mai bine, să le fac față. Dar Astra poate fi periculoasă și la fazele fixe, au executanți buni și jucători masivi, trebuie să ne facem tema bine. Eu mi-aș dori victoria, nu mergem la egal. Trebuie să tindem sus, sper să ne întoarcem cu cele trei puncte”, a declarat fundașul de bandă despre partida cu giurgiuvenii.

Vor să evite deplasările lungi în play-out

Odată cu eșecul Voluntariului din partida cu Chindia, s-a confirmat prezența UTA-ei între primele cinci echipe din play-out. Pe cale de consecință, arădenii vor disputa cinci partide din această fază pe teren propriu și doar patru pe teren străin: „Cred că e mai bine că vom juca cinci meciuri acasă în play-out și sperăm să întâlnim echipe precum Poli Iași sau Viitorul, pentru a scăpa de deplasările lungi. Acest lucru contează din punct de vedere al refacerii”, e de părere Tomozei.

Gol antrenat, la Giurgiu lipsește servantul

Apărătorul a înscris contra lui Sepsi cu o lovitură de cap după un corner. Din păcate, executantul acelei faze, Roger, s-a accidentat și va lipsi la Giurgiu. „Am antrenat lucrul acesta cu o zi înainte la antrenament, am făcut faze fixe, mi s-a spus să caut zona aia, am fost acolo și am marcat. Mă bucur pentru gol, dar în primul rând mă bucur că am câștigat, este important pentru moralul echipei. Roger este un jucător important, dar avem jucători de valoare și sper ca înlocuitorul său să joace foarte bine”, a mai afirmat fotbalistul ce a pus serios umărul și la promovarea UTA-ei, după 12 ani de absență, în Liga 1.

Speră că au alungat ghinionul

Arădenii au rupt „blestemul” terenului propriu la chiar ultima partidă acasă din sezonul regulat. „Sperăm ca ghinionul să plece de la noi, am avut prea puține victorii acasă, acum ne gândim la meciul cu Astra și apoi la play-out. Ne dorim trei puncte și din meciul de la Giurgiu, trebuie să legăm victoriile pentru că am ajunge la 39 de puncte și am avea o oarecare siguranță în play-out”, a încheiat Marius Tomozei.

Înainte de golul cu Sepsi, precedenta reușită a lui Tomozei într-un meci oficial datează din octombrie 2018, când marca pentru Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu) într-un succes cu 4-0 contra Brăilei. În Liga 1, experimentatul fundaș al arădenilor a strâns 1278 de minute în 19 partide.

FOTO: Ciprian Petcuț

The post Tomozei de la UTA nu se mulțumește cu un punct la Giurgiu și are preferințe în play-out: „Să jucăm cu Iași și Viitorul pentru a evita deplasările lungi” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul