Totul despre divorțul Bill Gates – Melinda. Ce legătura ar exista între Adrian Porumboiu și miliardar

acum 1 săptămână 8

Bill Gates, fondatorul Microsoft, şi soţia sa Melinda şi-au anunţat pe rețeaua socială Twitter separarea după 27 de ani de căsnicie.

Cei doi s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft. Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18).

Din anii 2000, conduc împreună Bill & Melinda Gates Foundation.

Totul despre divorțul familiei Bill și Melinda Gates. Ce legătura ar exista între Adrian Porumboiu și miliardar

Bill Gates, în vârstă de 65 ani, şi soţia sa, Melinda French Gates, în vârstă de 56 de ani, s-au întâlnit după ce aceasta din urmă s-a angajat la Microsoft ca şefă de produs.

Ei s-au întâlnit timp de câţiva ani înainte să se căsătorească, în ianuarie 1994, în Hawaii. „După ce ne-am gândit mult şi am muncit mult la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei”, au anunţat cei doi pe Twitter.

pic.twitter.com/padmHSgWGc

— Bill Gates (@BillGates) May 3, 2021

Fundaţia cu scop nelucrativ, lansată în 2000, este cea mai mare fundaţie filantropică privată din Statele Unite ale Americii şi una dintre cele mai importante din lume.

Insituția are active estimate la 43.3 miliarde de dolari la sfârşitul lui 2019, potrivit ultimelor date financiare postate pe site.

Blll Gates a investit în terenuri agricole la fel ca Adrian Porumboiu

În perioada 1994 – 2018, cuplul a făcut donaţii în valoare de peste 36 de miliarde de dolari.

Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni din lume și auto-descris ca „tocilar”, cunoscut mai degrabă pentru talentul său timpuriu ca programator decât pentru dragostea de peisaje naturale, a strâns 98.000 de hectare de terenuri agricole pretutindeni în SUA – suficient cât să-l facă cel mai mare proprietar privat în domeniu, conform revistei Forbes.

Probabil că imensele zone agricole sunt trecute în înțelegerea dintre cei doi, Bill Gates, fondatorul Microsoft, şi soţia sa Melinda.

În țara noastră, Adrian Porumboiu este unul dintre cei care dețin cele mai intinse suprafețe agricole, chiar dacă în ultimii ani a cedat multe zone, susțin revistele economice. Fostul ecuson FIFA s-a dedicat în ultimii 13 ani afacerilor, după ce a avut o carieră de fotbalist şi arbitru internaţional FIFA.

El este acum unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri şi în fotbal a fost implicat ca finanțator al echipei FC Vaslui.

 

The post Totul despre divorțul Bill Gates – Melinda. Ce legătura ar exista între Adrian Porumboiu și miliardar appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul