Trofeele uriașe din vitrina lui Dinamo au dispărut fără urmă! Cornel Dinu confirmă: „Totul s-a furat! Erau din aur și argint, de la 20.000 de dolari!”

acum 1 luna 38

Cornel Dinu a anunțat că din vitrina lui Dinamo lipsesc foarte multe trofee importante câștigate de sportivii clubului de-a lungul timpului, printre care și cele pentru Cupa Campionilor Europeni la volei și a Cupei Europei la rugby.

Legenda lui Dinamo, dezamăgită pe zi ce trece din ce în ce mai mult de ceea ce se întâmplă la clubul său de suflet, spune că „roș-albii” au rămas fără multe dintre trofeele pe care le aveau în vitrină. Cornel Dinu susține că acestea au fost furate, observând lipsa lor la începuturile anilor 2000.

Fostul mare fotbalist a declarat că valoarea lor nu era doar una simbolică, deoarece unele dintre statuete ajungeau și la 20.000 de dolari deoarece erau confecționate din metale prețioase.

Trofee furate din vitrina lui Dinamo!

Multe dintre trofeele câștigate de sportivii lui Dinamo de-a lungul istoriei au dispărut fără urmă din vitrina clubului, iar Cornel Dinu este convins că acestea au fost furate.

Legenda „câinilor”, în vârstă de 73 de ani, confirmă că făptașii au dispărut fără urmă.

„În anul 2000 şi ceva, am intrat în biroul administratorului de la Dinamo, care fusese biroul sălii de trofee de la înfiinţare. Știu că acolo era Cupa Campionilor Europeni la volei, trofeul de când au câştigat Cupa Europei la rugby, erau nişte corăbii din acelea pe care le câştigasem noi din turneele din Spania, care erau de la 20.000 de dolari, erau cu argint, cu aur.

Nu s-a mai găsit nimic! Era o sală mult mai mare decât studioul ăsta, totul s-a furat, ca la noi, s-a distrus totul. Nu vreau să mai intru în amănunte”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Peste 30 de trofee a câștigat, de-a lungul timpului, doar echipa de fotbal, care a triumfat de 18 ori în campionat și de 13 ori în Cupa României.

The post Trofeele uriașe din vitrina lui Dinamo au dispărut fără urmă! Cornel Dinu confirmă: „Totul s-a furat! Erau din aur și argint, de la 20.000 de dolari!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul