Un fost antrenor al lui FCSB îi face lobby lui Jefte Betancor: „Este un jucător pe stilul Stelei” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

acum 1 luna 9

Ilie Stan (54 de ani), fost fotbalist la Steaua București și fost antrenor la FCSB, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre posibilul transfer al lui Jefte Betancor, atacantul spaniol în vârstă de 28 de ani al echipei Farul Constanța.

Recent, Gigi Becali a dat de înțeles că l-ar transfera pe Jefte Betancor de la Farul Constanța, însă Gheorghe Hagi are pretenții financiare prea mari.

Cu 17 goluri marcate în acest sezon al Ligii 1, Jefte Betancor este pe locul secund în topul golgheterilor acestei ediții de campionat. Lider este Florin Tănase, cu 19 reușite, pentru al doilea an consecutiv.

Ilie Stan îl propune pe Jefte Betancor la FCSB

Ilie Stan este de părere că Jefte Betancor ar fi un jucător util pentru FCSB și, mai mult decât atât, chiar se pliază pe stilul echipei patronate de către Gigi Becali.

„Jefte este un jucător pe stilul Stelei (n.r. FCSB). Steaua a suferit mult în acest an, pentru că nu a avut un atacant oportunist, să fie tot timpul în fața porții. A fost Keșeru, dar cu foarte multe sincope, așa că au renunțat la el”, a spus Ilie Stan, la ProSport Live.

„N-am găsit. Nu știu. Singurul care s-ar potrivi pe jocul nostru ar fi Jefte Betancor, dar Gică cere milioane de euro pe el”, a spus Gigi Becali, recent, când a fost întrebat dacă nu a pus ochii pe niciun atacant din România.

  • 1.6 milioane de euro este cota de piață a lui Jefte Betancor, potrivit Transfermarkt.
  • 8 goluri în 29 de meciuri a marcat Jefte Betancor pentru FC Voluntari, în sezonul trecut al Ligii 1.

The post Un fost antrenor al lui FCSB îi face lobby lui Jefte Betancor: „Este un jucător pe stilul Stelei” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul