Unul dintre „zeii” fotbalului, fostul căpitan de legendă al Romei, Francesco Totti, a împlinit luni 45 de ani!

acum 4 saptamâni 18

Magul Romei, Francesco Totti, a împlinit luni vârsta de 45 de ani și, asemeni unui vin nobil, trecerea anilor pare că doar i-a sporit și mai mult carisma sa celebră.

Simbolul clubului capitolin a rămas definitiv în memoria fanilor Romei, prin ale căror vene curge pasiunea pe care fostul decar le-a insuflat-o vreme de un sfert de secol.

Francesco Totti a împlinit 45 de ani, la doar o zi după derby-ul de legendă între rivalele de moarte Lazio și AS Roma

Francesco Totti nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru că el a fost, este și va fi unul dintre simbolurile Romei.

El este un adevărat idol al fanilor fotbalului de pretutindeni și a reușit să devină o legendă, după ce a făcut generații întregi să se îndrăgostească de felul său de a juca fotbal și de culorile roșu și galben ale Romei. A fascinat iubitorii fotbalului cu magia sa de pe dreptughiul verde, dar și cu atașamentul său de neclintit pentru AS Roma.

Vreme de 28 de ani, câștigătorul Cupei Mondiale din 2006, al unui Scudetto, în 2001, și al Ghetei de Aur, în 2007, a purtat întreaga Romă în inima lui.

Fostul căpitan a jucat la doar 17 ani pe 6 martie 1994 în primul său derby cu rivala de moarte Lazio, sub comanda lui Carlo Mazzone.

Până în 2017, anul retragerii sale din fotbal, Francesco Totti a strâns 619 meciuri și a marcat 250 de goluri, toate pentru singura echipă pentru care a jucat și care a rămas definitiv în inima lui, AS Roma.

The post Unul dintre „zeii” fotbalului, fostul căpitan de legendă al Romei, Francesco Totti, a împlinit luni 45 de ani! appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul