Va fi vacarm la barajul Dinamo – Universitatea Cluj! Sute de fani din străinătate vin la marele meci. Câte bilete au mai rămas la vânzare | EXCLUSIV

acum 1 luna 12

Interes uriaș pentru returul dintre Dinamo și Universitatea Cluj! Fanii „câinilor” au epuizat aproape toate biletele, astfel că meciul se va disputa cu siguranță în fața unui stadion arhiplin.

Update ora 22:00:

Suporterii lui Dinamo au epuizat toate biletele de la Tribuna 1, Tribuna 0 – VIP, Tribuna a II-a și din Peluza Cătălin Hîldan! Singurele tichete care încă mai pot fi cumpărate sunt la Peluza Sud, unde sunt deja achiziționate mai bine de jumătate dintre ele.

U Cluj va avea 1.300 de suporteri în Șos. Ștefan cel Mare pentru meciul de baraj cu Dinamo, potrivit anunțului făcut de Peluza Șepcile Roșii.


Știrea inițială:

Mai multe sectoare de la cele două tribune sunt deja sold-out, iar „câinii” se așteaptă ca miercuri să se mai găsească bilete doar la Peluza Cătălin Hîldan și în Peluza Sud.

Duminică, de la ora 21:00, se va disputa probabil cel mai important meci din istoria lui Dinamo. Roș-albii trebuie să întoarcă rezutatul din tur: pe teren propriu, Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de către Remacle, în minutul 14, respectiv Boiciuc, în minutul 83.

Interes enorm pentru barajul Dinamo – Universitatea Cluj! Aproape 10.000 de bilete au fost vândute

Din informațiile ProSport, până acum s-au dat în jur de 9.500 de bilete, la mai puțin de 24 de ore de momentul în care tichetele au fost puse în vânzare.

„Ne apropiem de 10.000 de bilete vândute. Cu siguranță, meciul se va juca cu casa închisă”, susține conducerea lui Dinamo.

Sute de fani din străinătate promit să fie prezenți în „Ștefan cel Mare”. Cum ordinea meciurilor nu s-a știut din timp, unii dintre aceștia au ales să petreacă mai mult timp în România, fiind prezenți și la duelul de pe Cluj Arena.

„Atunci când am plecat la Cluj-Napoca, erau foarte mulți dinamoviști. Au plătit 800-1.000 de lei. Au venit la avion fără bilet. Au zis că trebuie să ajungă neapărat la meci. Au găsit locuri și au plătit sume incredibile. La asta ar trebui să se gândească jucătorii lui Dinamo, la acești oameni. Am stat de vorbă cu suporterii pe avion, fani adevărați, erau încrezători”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

  • 15.000 de fani sunt așteptați la barajul Dinamo – Universitatea Cluj

The post Va fi vacarm la barajul Dinamo – Universitatea Cluj! Sute de fani din străinătate vin la marele meci. Câte bilete au mai rămas la vânzare | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul