Victor Pițurcă știe de ce a plecat Dan Petrescu din Turcia și nu a mai semnat cu o altă echipă: „A primit un semnal de alarmă!”

acum 3 zile 5

Victor Pițurcă (64 de ani), fost selecționer la echipa națională a României și ultima dată antrenor la Universitatea Craiova, a vorbit despre situația lui Dan Petrescu (53 de ani), antrenor rămas liber de contract după despărțirea de Kayserispor.

În urmă cu o lună și jumătate, Dan Petrescu a ales să plece de la Kayserispor, după doar șase săptămâni petrecute ca antrenor în Turcia. La momentul respectiv, turcii au anunțat că despărțirea a avut loc din cauza unor probleme familiale ale antrenorului român.

Victor Pițurcă s-a declarat surprins că Dan Petrescu nu a semnat cu nicio echipă după despărțirea de Kayserispor și este convins că antrenorul român nu va mai merge la echipe cu probleme sau care se zbat în subsolul clasamentului.

Victor Pițurcă, despre Dan Petrescu și plecarea acestuia din Turcia

„Mă mir cum Dan Petrescu stă acum. El antrenează orice echipă. Am mai stat de vorbă cu impresari şi mi-au zis că el vrea să antreneze imediat.

S-a terminat repede experienţa din Turcia, probabil a primit un semnal de alarmă. Nu cred că va mai merge la echipe de genul acesta. E un lucru bun că îşi doreşte să antreneze, să nu stea deloc, faţă de mine spre exemplu”, a spus Victor Pițurcă, la Telekom Sport.

„Am spus la toată lumea, am avut o problemă și a trebuit să plec. O perioadă nu mai pot să antrenez în fotbal, dar după ce îmi rezolv problemele sper să antrenez din nou. Da, dacă mă sună Celtic refuz. În momentul ăsta n-am cum să mă duc nicăieri”, a spus Dan Petrescu, la scurt timp după despărțirea de Kayserispor.

Ulterior, ProSport a anunțat în exclusivitate că Dan Petrescu a fost ofertat de către Al Wehda, însă antrenorul român a refuzat, fiind nemulțumit de salariul anual de 1.5 milioane de euro pe care arabii i-l ofereau.

The post Victor Pițurcă știe de ce a plecat Dan Petrescu din Turcia și nu a mai semnat cu o altă echipă: „A primit un semnal de alarmă!” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul