Zlatan Ibrahimovic, amintire incredibilă de la Sanremo: A ajuns la festival pe o motocicletă condusă de un necunoscut, după ce a rămas blocat în trafic | VIDEO

acum 1 luna 15

Zlatan Ibrahimovic este co-prezentator la festivalul de la Sanremo, iar recent atacantul suedez a întâmpinat probleme în timp ce se îndrepta către festival.

Atacantul suedez a făcut senzație cu aparițiile sale pe scena celebrului festival. De la glume, până la vestimentație inedită, marele Zlatan a demonstrat că este un adevărat personaj în lumea fotbalului.

Zlatan Ibrahimovic, amintire incredibilă de la Sanremo: A ajuns la festival pe o motocicletă condusă de un necunoscut

Ibra trebuia să urce pe scena de la Sanremo în jurul orei 21:30, dar traficul din Italia i-a dat peste cap planurile. Aflat în mașina care trebuia să-l ducă la festival, atacantul de la AC Milan a rămas blocat în trafic. Totuși, fotbalistul în vârstă de 39 de ani a găsit o soluție la problema sa.

S-a dat jos din mașină și a abordat un tânăr motociclist, întrebându-l dacă îl poate duce la Sanremo. Suedezul a ținut să relateze toată întâmplare în momentul în care a ajuns pe scenă, iar pentru a fi credibil pentru cei sceptici, a arătat un clip pe care l-a înregistrat de pe motocicletă.

„După trei ore petrecute în mașină, i-am spus șoferului să deschidă ușa și să mă lase să ies. Am oprit un motociclist și l-am întrebat: Poți să mă duci la Sanremo?

Din fericire era fan al lui Milan. Când am ajuns mi-a spus: „A fost prima dată când am condus pe autostradă”. Am și filmare!”, a declarat Zlatan, pe scenă.

Zlatan picked up a ride from a Milan fan on a motorcycle after being stuck in traffic going to Sanremo 😂 pic.twitter.com/bDpTBVv6IA

— Italian Football TV (@IFTVofficial) March 4, 2021

Prezența lui Ibra la Teatrul Ariston în cele patru nopți ale festivalului, care se desfășoară între marți și sâmbătă, a provocat controverse în Italia, de când AC Milan, pe lângă meciul cu Udinese miercuri, va vizita Hellas Verona duminică, când va avea loc titlul se joacă.

Atacantul suedez plănuise să continue antrenamentele fizice la Sanremo și să călătorească pentru a juca ambele jocuri, dar accidentarea suferită duminică a pus capăt controversei.

Ibrahimovici a suferit o leziune la aductori.El ar putea rata şi meciul tur cu Manchester United, din optimile Ligii Europa, din 11 martie.

The post Zlatan Ibrahimovic, amintire incredibilă de la Sanremo: A ajuns la festival pe o motocicletă condusă de un necunoscut, după ce a rămas blocat în trafic | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul