Zlatan Ibrahimovic, la 40 de ani împliniți, scoate deja al doilea volum despre viața sa! „Îşi echilibrează trecutul şi priveşte viitorul în ochi”

acum 5 zile 14

Internaționalul suedez Zlatan Ibrahimovic va lansa o nouă carte în decembrie, la zece ani de la publicarea autobiografiei sale, potrivit unui anunţ făcut miercuri de editorii săi din Italia şi Suedia, Cairo şi Albert Bonnier.

Ibrahimovic, care a împlinit 40 de ani pe 3 octombrie, a ajuns deja la peste 500 de goluri marcate în întreaga carieră.

Intitulată „Adrenalina, Istoriile mele ingnorate”, cartea a fost scrisă în colaborare cu jurnalistul şi autorul italian Luigi Garlando de la Gazzetta dello Sport. Cartea va fi lansată la 2 decembrie în librăriile italiene şi câteva zile mai târziu, în 8 decembrie, în Suedia.

Zlatan Ibrahimovic, la 40 de ani împliniți, scoate deja al doilea volum autobiografic! „Îşi echilibrează trecutul şi priveşte viitorul în ochi”

Editorul său italian o descrie drept „jurnalul unui bărbat de 40 de ani care îşi echilibrează trecutul şi priveşte viitorul în ochi, de parcă ar fi încă un adversar de înfruntat”.

În acest nou volum Zlatan Ibrahimovic vorbeşte deschis şi sincer despre fotbal, griji pentru viitor şi arta dificilă de a lăsa adrenalina şi echilibrul să ocupe un loc egal atât în viaţa de zi cu zi, cât şi pe teren”, a precizat editorul suedez, într-un comunicat.

Înainte de această carte, vedeta echipei AC Milan, în vârstă de 40 de ani, şi-a publicat autobiografia, Eu sunt Zlatan, unul dintre cele mai mari succese din istoria publicaţiilor suedeze, cu peste jumătate de milion de exemplare vândute.

Cartea a fost adaptată pentru cinema, iar filmul a fost lansat în Italia la începutul lunii noiembrie. Lansarea sa în Suedia, amânată din cauza Covid-19, este stabilită pentru 14 ianuarie 2022.

.@donaldgmcrae: Ibrahimovic picks up my notebook. He studies my scrawled 48 questions that stretch across three pages. “You brought a whole book with you. My time is very expensive. But you take your work very serious and there’s a lot to talk about.” https://t.co/x6jcSfSZ7m

— Tiago Dias (@TiagoDF) November 23, 2021

Cine este Zlatan Ibrahimovic?

În cursul carierei sale, Ibrahimovic a marcat 16 goluri pentru Malmo FF în campionatul Suediei, 35 pentru Ajax Amsterdam în Eredivisie, 16 pentru FC Barcelona în Primera Division, 103 pentru Paris Saint-Germain în campionatul francez, 17 pentru Manchester United în Premier League şi 53 pentru Los Angeles Galaxy în Major League Soccer.

Zlatan Ibrahimovic, care a marcat peste 500 de goluri la nivel de club şi 62 pentru selecţionata Suediei (fiind golgheterul all-time al ţării sale) are în palmares 31 de trofee, între care patru titluri în Serie A, patru în Ligue 1 şi unul în campionatul Spaniei, fiind totodată câştigător al Europa League (în 2017, cu Manchester United).

The post Zlatan Ibrahimovic, la 40 de ani împliniți, scoate deja al doilea volum despre viața sa! „Îşi echilibrează trecutul şi priveşte viitorul în ochi” appeared first on Prosport.

Citeşte tot articolul